Bangkok

Daar zijn we dan: in het bruisende Bangkok! Lekker eten, lekker Watten kijken, lekker veel regen afgewisseld met een stortbui… Vandaag viel dat wel mee trouwens, in ieder geval genoeg reden om allerlei restaurantjes enzo te bezoeken.

dsc_5653.JPG


dsc_5652.JPG

Gister was de zus van de koning een maand of 5 kassiewijle, werd flink herdacht waardoor het een en ander dicht was en je bijna struikelde over alle fotoos van haar in de stad. Kregen binnen een kwartier van drie thaiien hetzefde verhaal te horen… gedenkdag, gouverment tuktuk 50 cent en we moesten en zouden de Standing Buddha zien…..

Vandaag het imposante Paleis van die koning gezien met bijbehorende Tempel. ogen tekort.

dsc_5677.JPG

dsc_5728.JPG

dsc_5732.JPG

dsc_5780.JPG

Daarna rondtour met een bootje, niet het vermelden waard..  Wegens gebrek aan touristen wel een priveboot en hij kon aardig scheuren.
Morgen gaan we weer verder reizen, bestemming: Ayutthaya

One thought on “Bangkok

  1. Heeeeeeeeeeee Ils en Erik!
    Wat super om weer foto’s van BKK te zien…wel errug jammer van die donkere wolken! We willen ook graag even jullie bewonderen in Asia…stuur foto’s=leuk vanuit koud Ammiedammie! Snollie en de rest van de family zijn zondag naar de AAF geweest in de Gashouder..was de moeite waard! Iedereen heeft een kunstwerk gekocht! Sjanien is aan het los gaan…als jullie begrijpen wat we bedoelen! Ze straalde tot achter haar oren! De afterparty in Pacific Parc was helemaal gezellig…niet iedereen was in staat om maandag te werken! Snollie heeft al leuke vacatures voor mij gevonden…ben benieuwd! Zin in nieuwe dingen! We hebben net een deel van de site als fotoalbum voor Snollie besteld. Ennn…de Trotter van Noord-India is in the pocket…dus ook vanuit Amsterdam zitten we al in ons hoofd in Asia! We zijn erg benieuwd naar jullie volgende avonturen! Leuk naar Ayutthaya, lekker rond de tempels fietsen, vond Miesje ook leuk om te doen… Tot mails..Njoy en veeeeeeeel zon! De Snollies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *