Chang Mai / Bangkok

Door de situatie in Bangkok zijn we met een klein vliegtuigje naar Chang Mai gevlogen. Op de bonnefooi naar een hotelletje gegaan, en dat zag er goed uit…. totdat de nacht intrad. Knetterharde bedden, stinkende dekens en tussen allerlei barretjes die luide muziek draaiden tot 6 uur ‘s ochtens.

img_0791.JPG


[Jonge Monikken bouwen een waterval…..]

Dus de volgende dag wat beters gezocht en gevonden.

Chang Mai is een stadje waarvandaan iedereen trekkings gaat maken, nou wij niet dus. Wij lekker relaxed naar een botanische tuin. Maar die was enorm bergachtig dus we waren alsnog uitgeput na een dagje tuin. De plantenkassen en varens waren de moeite waard, de rest minder…

dsc_6756.jpg

dsc_6725.JPG

In Chang Mai zijn erg leuke markten: de Night bazar, erg toeristisch maar leuke spulletjes. De zondagmarkt, minder toeristisch.

dsc_6702.JPG

En ook de Warorot market, verre van toeristisch  waar je  werkelijk alles kan kopen. Van lampionnen tot levende schildpadden, van exotische kruiden tot visnetten.
img_0786.jpg

Na een paar dagen in Chang Mai zijn we met de nachttrein naar Bangkok gegaan. De regering bood ons als ‘gestrande toerist’ een lijst hotels aan, en zo kwamen we in een luxe hotel terecht in het moderne Bangkok waar we niet voor hoeven betalen.

dsc_6781.JPG

Gisteren naar een park geweest en een borrel gehaald op de Nederlandse ambassade. Pepernootje erbij….lekker.

img_0812.JPG

We hebben inmiddels ook gehoord dat we weer terug mogen. 9 december vliegen we!

dsc_6793.JPG

2 thoughts on “Chang Mai / Bangkok

  1. Wat hebben jullie toch een mazzel zeg, supert! Lekker ff de luxe in for free! En 1 1/2 week langer blijven, top! Vinden jullie BKK leuk? Lekker rondgewandeld..Chinatown gezien..gegeten bij dat overheerlijke restaurant aan het water? Ik heb vandaag met Rob, oud collega, lekker door de Kennemerduinen gewandeld…en wat zagen we daar…een reetje! Zal hem even mailen!Lekker over het strand, glühweintje tussendoor, helemaal goed. Ga zo even met Budie de kroeg in! Wat is jullie vluchtnummer en wanneer komen jullie aan, hoe laat en zo??? Geniet nog maar even heeeeeeeeeeel erg van de laatste vrije dagen!!! Toedeloe! MI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *